maandag 24 oktober 2011

Aankondiging Tata

Het grote (schaak)nieuws van de dag is de bekendmaking van de deelnemers aan het Tata Steel Chess Tournament in Januari. Nieuws kun je het echter nauwelijks noemen, daar waar in de wandelgangen al maanden lang namen circuleren, merendeels door de spelers zelf in de lucht gebracht. Petje af voor het organisatiecomité, dat er in is geslaagd om er de sterkste editie ooit van te maken met een gemiddelde rating van 2752. Zeg daar maar U tegen!
De B- en C-groep zijn er iets zwakker op geworden, maar daar staat tegenover dat de Nederlandse jeugd en het vrouwelijk schoon weer goed vertegenwoordigd zijn. Daar zit je als bezoeker toch meer op te wachten dan op al die Oostblokkers die in 3 weken tijd evenzoveel truien verslijten. Volledige persbericht is hier te lezen.
Ben vanmiddag bezig geweest deze blog wat te verbeteren, maar moet eerlijk bekennen dat het nog niet echt een succes kan worden genoemd. Grappig is dat nadat ik mijn favoriete links erop heb gezet de Volkskrant vandaag meldt dat cheaptickets.nl paspoortnummers van 80.000 klanten heeft gelekt. Moet ook nog maar even worden aangepast dus...
Nu snel een Mexicaanse hap bereiden en op naar de lokale schaakclub AdA '04 om de oudere jeugd maar eens flink te laten zweten met een pittige rekenopgave.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten